Søk nå

Personvern

Posted on August 29, 2018

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Social Startup (heretter Kunden) samler inn og bruker personopplysninger på socialstartup.no (heretter Tjenesten)

Kunden, ved CEO, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger på Tjenesten

Social Startup har det daglige ansvaret for Kundens behandlinger av personopplysninger på Tjenesten, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Feed er Kundens sin databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Kunden og Feed som har tilgang til opplysningene som samles inn. 

Nettstatistikk

Kunden samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på Tjenesten. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Følgende informasjonskapsler brukes på Tjenesten:

Google Analytics – Vi bruker Google Analytics for å samle statistikk om bruken av nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler som starter med _ga og _gat_ga benyttes for å samle informasjon om besøk til analyseformål. _gat benyttes for at Google Analytics skal vite hvilken hjemmeside som skal spores og hvor informasjonen skal sendes.

Facebook Pixel – Vi bruker Facebook Conversion Tracking Pixel til statistiske formål. Denne informasjonskapselen kan brukes til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook.
Brukerne har kontroll over reklamene som de ser og kan justere sine personlige innstillinger på Facebook. På Facebook kan du finne informasjon om Facebook-informasjonskapslene og retningslinjene innen personvern.

Tjenester vi bruker

Craft CMS

Publiseringsverktøyet Craft CMS plasserer ulike cookies for å gjøre det lettere for innholds-administratorer å bruke nettsiden, samt av sikkerhetshensyn. Les mer her: https://craftcms.com/support/how-does-craft-use-cookies

Intercom

Vi bruker Intercom for å kunne svare på spørsmål fra våre brukere med livechatfunksjon.

https://www.intercom.com/terms-and-policies#termshttps://www.intercom.com/terms-and-policies#privacy

Zapier

Zapier hjelper oss å automatisere lagring av data fra søknadsskjema til egne systemer. 

https://zapier.com/terms/
https://zapier.com/privacy/

Sleeknote

Vi bruker sleeknote for å tilby muligheten for  brukere ønsker å legge igjen e-postadresser for å få nyhetsbrev og tilpassede annonser fra oss.

https://sleeknote.com/term-conditions
https://sleeknote.com/privacy-policy

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Kunden har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av Kunden systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Kunden ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Kontaktinformasjon

E-post: marte@socialstartup.no

Telefon: +47 918 74 653

Postadresse: co/ Ferd Sosiale Entreprenører, Strandveien 50, 1366 Lysaker

Sist endret: 21.september